Kombinovani sistem

CM35 AdvancedLine

Sa protokom do 600 paketa u minuti, opsegom kontrolisanja težine od 3 g do 10 kg i ekstremno visoka preciznost merenja, pozicioniraju C35 PlusLine kombi sistem kao idealan izbor za kontrolno merenje težine proizvoda i detektovanje metala u vašim proizvodima.

Specifikacija sistema
Tačnost od ± 0.01 g (10 mg)
Protok max 600 merenja/min
Opseg merenja 3 g – 10000 g
Standardna dimenzija ekrana 15“
Kompaktibilni detektori metala Safeline Profile LS Combi
Profile
Profile RZ
Profile Advantage

Detektori metala kompatibilni za integraciju sa automatskim vagama C serije

Model Profile LS Combi odlikuje kompaktan dizajn za primenu u jednostavnijim aplikacijama gde je raspoloživi radni prostor mali.

Model Profile odlikuje rad na više frekvencija, mogućnost rada na izuzetno visokoj frekvenciji podešenoj za najveću osetljivost pri detektovanju metala u suvim proizvodima.

Model Profile RZ sa dodatnom pogodnošću – zonom bez metala (ZMFZ), za kraću ukupnu dužinu sistema. Nalazi primenu uglavnom kod suvih proizvoda.

Model Profile Advantage sa tehnologijom višestrukih simultanih frekvencija (MSF) koja omogućava poboljšanje osetljivosti do 50% za sve zahtevne aplikacije sa efektom proizvoda. Primeri proizvoda koji su najzastupljeniji su iz industrije mleka, mesa, gotovih obroka, pekarskih proizvoda ili proizvoda upakovanih u metaliziranu foliju.

Upravljanje proizvodom skrojeno prema vašem zahtevu Sistem je u potpunosti moguće prilagoditi vašim zahtevima sa 230 različitih opcija podešavanja za bolje performanse i produktivnost. Kompletan izbor varijanti upravljanja proizvodima za besprekoran protok proizvoda.
Bez konkurencije u zahtevnom okruženju Dizajniran za maksimalnu izdržljivost i pouzdanost u vlažnim, suvim i zahtevnim radnim okruženjima. Specijalizovani transporteri odgovaraju svim uslovima proizvodnje.
Integracija metal detektora Kombinovani sistem sa različitim tipovima pouzdanih Safeline metal detektora. Različite opcije za kontrolisanje sistema za odbacivanje čine ga idealnim rešenjem za kritičnu kontrolnu tačku radi postizanja optimalnog kvaliteta.

Podeli stranu: