Proizvodnja žica, kablova i cevi

Trim d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za Balkan vodećih svetskih proizvođača kablovske opreme – Niehoff, Maillefer, Strecker, Zumbach, Burster, Plasticolor, Rolf Schlicht. Na taj način u mogućnosti smo da ponudimo opremu koja pokriva sve tehnološke operacije u oblasti proizvodnje kablova (izvlačenje žice, izrada višežičnih provodnika, izolovanje provodnika, použavanje  i plaštiranje).

Osim opreme za osnovne proizvodne operacije, nudimo i opremu za prateće operacije u izradi kablova: talkiranje, markiranje, zavarivanje žice i užadi, premotavanje, skidanje plašteva, armiranje, opletanje, oduvavanje zaostale vode sa površine plašta ili žila, doziranje granulata i masterbeča.

Program kablovske opreme uključuje i kontrolnu, mernu, laboratorijsku opremu kao i opremu za međufazno i završno ispitivanje kablova.

Na taj način Trim d.o.o. vam nudi da na jednom mestu i uz saradnju i podršku vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti kablovske industrije, definišete, instalirate ili nadogradite kompletne proizvodne linije i obezbedite optimalnu iskorišćenost vaših proizvodnih kapaciteta, najviši mogući kvalitet proizvoda uz istovremeno značajno smanjenje troškova proizvodnje.