Termalni inkjet štampači (TIJ)

Termalni inkjet štampači (Thermal Inkjet Printers) su idealni za aplikacije u kojima je prioritet štampa visokog kvaliteta i rezolucije uz jednostavno rukovanje. Zahvaljujući primeni rešenja koje se zasniva na radu standardnih HP kertridža, postignuta je izuzetna pouzdanost u radu uz smanjenje zastoja u proizvodnji koji mogu biti prouzrokovani funkcionisanjem opreme za obeležavanje.

Zbog pouzdanosti u radu, jednostavnosti u rukovanju i održavanju, termal inkjet štampači nalaze široku primenu u industrijama gde je održavanje visokog kapaciteta proizvodnje prioritet: duvanska, farmaceutska, grafička i druge industrije.

Upotreba HP45A kertridža zapremine od 42ml obezbeđuje korisniku idealno čisto radno okruženje oko štampača.

Sledljivost u proizvodnji (Track and Trace)

Termalni inkjet štampači su idealno rešenje za aplikacije pune sledljivosti i agregacije proizvoda. Visoka rezolucija štampe, do 600DPI, omogućava kvalitetnu štampu raznih tipova 1D i 2D kodova kao i njihovo čitanje u visokom procentu iznad 99%.

Sa uvođenjem revolucionarnih mastila u MEK-kompatibilnim kertridžima, omogućeno je štampanje kodova visoke rezolucije na nizu neporoznih podloga, uključujući metalizirane filmove, folije, plastiku i druge površine. Štampanje mašinski čitljivih kodova, logo znakova i drugih alfanumeričkih poruka na kesicama proizvoda, blister pakovanjima, plastičnim i metalnim čepovima, staklenim i plastičnim teglicama su aplikacije gde se uspešno mogu primeniti ovi štampači.

Wolke m610 OEM je štampač koji je namenjen za ugradnju u razne tipove mašina,. Zahvaljujući malim dimenzijama kontrolera i funkciji web servera, moguće je upravljanje i kontrola rada štampača sa samog panela (HMI) mašine, čime ovaj štampač postaje integralni deo pakerice.

Uz upotrebu do 6 glava ovi štampači mogu štampati poruke visine do 76mm u visokoj rezoluciji, tako da ova štampa u potpunosti može u određenim poslovima zameniti predštampu.