Kombinovani sistemi – CM3

Kontrolne vage sa detektorima metala

Kombinovani sistemi serije C automatskih kontrolnih vaga i detektora metala su dizajnirani da pruže najširi mogući opseg rešenja za kontrolu težine i detekciju stranih metalnih tela. Modularna konstrukcija osigurava optimalno rešenje za sve proizvodne potrebe, od jednostavnih do najsloženijih i najzahtevnijih.

Ovi kompaktni sistemi za uštedu prostora su u skladu sa pravnim okvirima za bezbednost prehrambenih proizvoda na osnovu standarda kvaliteta kao što su HACCP i HARPC i idealni su kao ključne kontrolne tačke.

Postoji devet kombi sistema kako bi se zadovoljili zahtevi različitih primena. CM kombi serija se sastoji od kontrolnih vaga C31 StandardLine, C33 PlusLine i C35 AdvancedLine. Svaka kombinacija može imati od jedne do četiri različite glave detektora metala, u zavisnosti od modela, što obezbeđuje optimalan kombinovani sistem. Na raspolaganju su strukturne komponente od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i specijalni transporteri za optimalnu efikasnost u suvim, vlažnim i zahtevnim uslovima proizvodnje.