Industrijski metal detektori

Safeline metal detektori štite vaš brend i obezbeđuju sigurnost vaših potrošača kroz široku lepezu rešenja za prehrambenu i neprehrambenu industriju. Industrijski detektori metala su uređaji koji svojom sofisticiranom tehnologijom omogućuju detekciju metala (metalnih opiljaka) u proizvodima.

Metal detektori u prehrambenoj industriji svoju primenu nalaze u različitim segmentima proizvodnje, počev od ulaza sirovine, preko poluproizvoda pa sve do kontrole upakovanih proizvoda. U skladu sa tim Trim d.o.o., kao  generalni distributer Safeline metal detektora za Srbiju, može korisnicima da ponudi široku lepezu modela metal detektora, prilagođenu različitim vrstama prehrambenih  proizvoda, od suvih, duboko smrznutih, vrućih, vlažnih, začinjenih, tečnih, pastoznih, granulastih, praškastih – bilo da su neupakovani ili upakovani u različitu ambalažu.

Detektori metala predstavljaju najefikasniju kritičnu kontrolnu tačku na proizvodnoj liniji koja korisnicima omogućava podizanje kvaliteta proizvoda i njegovo plasiranje na tržište uz maksimalno moguću sigurnost po zdravlje svojih potrošača.

Uz visoku osetljivost u detekciji kontaminanata od gvožđa, obojenog metala i nerđajućeg čelika, kao i stabilnost u radu, predstavljaju veoma pouzdano rešenje u kontroli prehrambenih proizvoda.