Automatska kontrolna vaga

C35 AdvancedLine

Kapacitet do 600 pakovanja u minuti, opseg merenja od 3 g do 10 kg i visoka preciznost merenja, pozicionirali su C35 AdvancedLine linijsku kontrolnu vagu u sam vrh tehnologije kontrolisanja težine proizvoda.

Sistemom se upravlja pomoću 12-inčnog ekrana osetljivog na dodir, podesivom u pogledu nagiba,  sa mogućnošću izbora jednog od 30 jezika.

Specijalni transporteri i opcije transporta omogućavaju optimalan prenos nestabilnih i otvorenih proizvoda, kao što su tegle, posude i limenke. C35 AdvancedLine je dizajniran da maksimalno poveća efikasnost proizvodne linije, vreme rada i kvalitet.

Poseduje više od deset protokola za komunikaciju, uključujući Ethernet, Fieldbus i tehnologiju OPC, što predstavlja najpotpuniji paket dostupnih alata za prikupljanje podataka. Podržava i industrijske 4.0 integracijske projekte.

Dostupan je kao kombinovani sistem sa detektorom metala. Kombi sistem je konstruisan tako da koristi što manje prostora. Idealan je kao ključna kontrolna tačka za najbolji kvalitet i zaštitu reputacije brenda.

Specifikacija sistema
Opseg merenja 3 g – 10 000 g
Tačnost od ± 0.01 g (10 mg)
Protok max do 600 merenja/min
Memorija proizvoda (artikala) do 400 proizvoda
Maksimalna širina proizvoda 400 mm
Standardna dimenzija ekrana 15“
Uslovi za rad suvo okruženje ili vlažno (neophodna zaštita sistema od vode)
Sistem po meri vašeg proizvoda Na raspolaganju vam je 250 opcija za konfigurisanje sistema u skladu sa vašom proizvodnjom radi povećanja efikasnosti i produktivnosti.
Preciznost i svestranost u izazovnom okruženju Sistem je izrađen da bude otporan na vlažne uslove (stepen zaptivenosti IP65) sa transporterima od nerđajućeg čelika i transportnom trakom koja se lako skida. *
Prilagodljiv dizajn za preciznu kontrolu težine proizvoda u suvim i vlažnim proizvodnim okruženjima.
Integrisano rešenje sa detektorom metala C35 je dostupan kao integrisano rešenje sa Safeline metal detektorom. Ovaj kompaktni sistem uz uštedu prostora objedinjuje kontrolu proizvoda na prisustvo metala i kontrolu težine proizvoda.

*(https://i0.wp.com).

Podeli stranu: