Automatska kontrolna vaga

C33 PlusLine

Zahvaljujući brzini protoka do 300 proizvoda/min, opsegu merenja od 7 g do 7.5 kg i izuzetnoj preciznosti merenja, C33 linijske dinamičke vage su dizajnirane da budu dugotrajne i pružaju maksimalnu pouzdanost u vlažnim, suvim i otežanim uslovima.

Sistemom se upravlja pomoću 12-inčnog višejezičnog ekrana osetljivog na dodir, postavljenim ispred vage za maksimalnu sigurnost korisnika.

Moguća je integracija širokog asortimana Safeline Profile metal detektora, kako bi se uštedelo na prostoru. Zahvaljujući rešenjima za preciznu kontrolu, idealan je kao ključna kontrolna tačka u procesu proizvodnje.

Poseduje više od deset protokola za komunikaciju, uključujući Ethernet, Fieldbus i tehnologiju OPC, što predstavlja najpotpuniji paket dostupnih alata za prikupljanje podataka. Podržava i industrijske 4.0 integracijske projekte.

Specifikacija sistema
Opseg merenja 7 g – 7 500 g
Tačnost

od ± 0,5 g do 5g

Protok max do 300 merenja/min
Memorija proizvoda (artikala) do 400 proizvoda
Maksimalna širina proizvoda 400 mm
Standardna dimenzija ekrana 12“
Uslovi za rad suvo okruženje ili vlažno (neophodna zaštita sistema od vode)
Sistem po meri vašeg proizvoda Na raspolaganju vam je 200 opcija za konfigurisanje sistema u skladu sa vašom proizvodnjom radi povećanja efikasnosti i produktivnosti.
Pouzdanost i tačnost u zahtevnim okruženjima Sistem je dizajniran za maksimalnu pouzdanost u vlažnim, suvim i zahtevnim radnim okruženjima. Specijalizovani vodootporni transporteri olakšavaju redovne procedure čišćenja radi ispunjavanja higijenskih standarda.
Integrisano rešenje sa metal detektorom C33 je dostupan kao integrisano rešenje sa širokim izborom Safeline Profile metal detektora. Ovaj sistem pruža efikasnu kontrolu proizvoda na metale i kontrolu težine proizvoda.

Podeli stranu: