Automatska kontrolna vaga

C31 StandardLine

Zahvaljujući brzini protoka do 200 pakovanja u minuti, opsegu merenja od 20 g do 6 kg i visokoj preciznosti, C31 linijska dinamička vaga predstavlja najbolje rešenje za efikasno i pouzdano kontrolisanje težine proizvoda.

Pouzdanost i preciznost ove kontrolne vage omogućava njenu upotrebu u mnogim industrijskim proizvodnim procesima. Veliki izbor transportera i sistema za upravljanje proizvodima omogućavaju optimalan prenos otvorenih proizvoda kao što su tegle, posude i limenke.

Sistemom se upravlja putem 7-inčnog višejezičkog ekrana osetljivog na dodir, postavljenog ispred vage za maksimalnu sigurnost korisnika.

C31 vaga je dizajnirana za dugotrajni rad i maksimalnu pouzdanost u suvim, vlažnim i zahtevnim radnim okruženjima. Specijalni transporteri otporni na pranje vodom, omogućavaju redovne postupke čišćenja kako bi se održali higijenski standardi.

Poseduje više od deset protokola za komunikaciju, uključujući Ethernet, Fieldbus i tehnologiju OPC, što predstavlja najpotpuniji paket dostupnih alata za prikupljanje podataka. Podržava i industrijske 4.0 integracijske projekte.

U integraciji sa Safeline detektorom metala dobija se kompaktan sistem koji štedi prostor i koji kombinuje detekciju metala sa preciznim kontrolisanjem težine kako bi se poboljšao kvalitet i sigurnost proizvoda.

Specifikacija sistema
Opseg merenja 20 g – 6000 g
Tačnost od ± 5 g (500 mg)
Protok max do 200 merenja/min
Memorija proizvoda (artikala) do 100 proizvoda
Maksimalna širina proizvoda 400 mm
Standardna dimenzija ekrana 7“
Uslovi za rad suvo okruženje ili vlažno (neophodna zaštita sistema od vode)
Sistem po meri vašeg proizvoda Na raspolaganju vam je 150 opcija za konfigurisanje sistema u skladu sa vašom proizvodnjom radi povećanja efikasnosti i produktivnosti.
Pouzdanost i tačnost u zahtevnim okruženjima Sistem je dizajniran za maksimalnu pouzdanost u vlažnim, suvim i zahtevnim radnim okruženjima. Specijalizovani vodootporni transporteri olakšavaju redovne procedure čišćenja radi ispunjavanja higijenskih standarda.
Integrisano rešenje sa metal detektorom C31 kao kombinovano rešenje sa Profile Combi LSmetal detektorom je pogodan za prehrambene industrije i druga industrijska okruženja gde je prostor ograničen, pružajući efikasnu kontrolu proizvoda na metale i kontrolu težine proizvoda.

Podeli stranu: