Automatska kontrolna vaga

C23 PlusLine

C23 je linijska vaga sa protokom do 150 pakovanja/min, mernim opsegom do 80 kg i brzinom transportera do 150 m/min.

Robustan dizajn ove automatske kontrolne vage omogućava njenu upotrebu u gotovo svim oblastima industrijske proizvodnje, naročito u onim sa visokim zahtevima u pogledu kontrolisanja težine teških proizvoda u izazovnom radnom okruženju.

Sistemom se upravlja putem 12-inčnog višejezičkog ekrana osetljivog na dodir, postavljenog ispred transportera za maksimalnu sigurnost korisnika i lako rukovanje i upravljanje sistemom.

Dizajniran je za maksimalnu izdržljivost i pouzdanost u vlažnim i suvim radnim okruženjima. Specijalizovani transporteri za vlažne uslove olakšavaju redovne procedure čišćenja kako bi se ispunili strogi higijenski standardi.

Poseduje više od deset protokola za komunikaciju, uključujući Ethernet, Fieldbus i tehnologiju OPC, što predstavlja najpotpuniji paket dostupnih alata za prikupljanje podataka. Podržava i industrijske 4.0 integracijske projekte.

U integraciji sa Safeline detektorom metala dobija se kompaktan sistem koji štedi prostor i koji kombinuje detekciju metala sa preciznim kontrolisanjem težine kako bi se poboljšao kvalitet i sigurnost proizvoda.

Specifikacija sistema
Opseg merenja do 80 kg
Tačnost od ± 5 g do 10 g
Protok max. 150 merenja/min
Memorija proizvoda (artikala) do 400 proizvoda
Maksimalna širina proizvoda 1000 mm
Standardna dimenzija ekrana 12“
Uslovi za rad suvo okruženje ili vlažno (neophodna zaštita sistema od vode)
Sistem po meri vašeg proizvoda Na raspolaganju vam je 150 opcija za konfigurisanje sistema u skladu sa vašom proizvodnjom radi povećanja efikasnosti i produktivnosti.
Sigurnost operatera Sistemom se upravlja preko multijezičkog 12“ ekrana osetljivog na dodir koji omogućava lak pristup i maksimalnu sigurnost operatera.
Integrisano rešenje sa metal detektorom C23 je dostupan kao integrisano rešenje sa Safeline metal detektorom. Ovaj kompaktni sistem, uz uštedu prostora, objedinjuje kontrolu proizvoda i precizno kontrolisanje težine proizvoda.
Izbor digitalne ili analogne merne ćelije. C23 pruža mogućnost izbora između digitalne i analogne merne ćelije koje mogu da izdrže velika opterećenja prilikom kontrole teških proizvoda uz minimiziranje greške.

Podeli stranu: