Automatska kontrolna vaga

C21 StandardLine

C21 linijska vaga sa protokom do 100 pakovanja/min, mernim opsegom do 80 kg i brzinom transportera do 90 m/min predstavlja ekonomično i efikasno rešenje za kontrolisanje velikih i teških proizvoda.

Ova linearna dinamička vaga je podesna za suva radna okruženja, za proveru mase velikih paketa kao što su zbirne kartonske kutije na kraju proizvodne linije. Sa otvorenom konstrukcijom izrađenom od plastificiranog čelika, ova vaga je laka za instalaciju i čišćenje.

Sistemom se upravlja putem 7-inčnog višejezičkog ekrana osetljivog na 7-inčnim višejezičkim ekranom osetljivim na dodir, postavljenim ispred transportera, koji omogućava kontolisanje proizvodnje preko dostupnih statističkih funkcija.

Poseduje više od deset protokola za komunikaciju, uključujući Ethernet, Fieldbus i tehnologiju OPC, što predstavlja najpotpuniji paket dostupnih alata za prikupljanje podataka. Podržava i industrijske 4.0 integracijske projekte.

Specifikacija sistema
Opseg merenja do 80 kg
Protok max. 100 merenja/min
Tačnost od ± 5 g do 10 g
Memorija proizvoda (artikala) do 100 proizvoda
Maksimalna širina proizvoda 1000 mm
Standardna dimenzija ekrana 7“

 

Sistem po meri vašeg proizvoda Na raspolaganju vam je 90 opcija za konfigurisanje sistema, u skladu sa vašom proizvodnjom radi povećanja efikasnosti i produktivnosti.
Sigurnost operatera Sistemom se upravlja preko multijezičkog 7“ ekrana, osetljivog na dodir, koji omogućava lak pristup i maksimalnu sigurnost operatera.
Izbor digitalne ili analogne merne ćelije C21 pruža mogućnost izbora između digitalne i analogne merne ćelije koje mogu da izdrže velika opterećenja prilikom kontrole teških proizvoda uz minimiziranje greške.

Podeli stranu: