Procesna oprema i automatizacija

TRIM je zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u saradnji sa brojnim kompanijama, kao i akumuliranom znanju, svoju ponudu proširio na transportne sisteme za formiranje ili povezivanje proizvodnih linija, opremu za farmaceutsku industriju, sisteme za punjenje, zatvaranje i pakovanje, kao i induktivne varilice.

Procesna oprema iz naše ponude nalazi široku primenu u prehrambenoj, kozmetičkoj, farmaceutskoj i hemijskoj industriji.

Pored prodaje opreme iz programa firmi koje zastupa, TRIM vrši i dalji razvoj, integraciju i nadogradnju uređaja, u skladu sa zahtevima  korisnika. U našem radu posebnu pažnju poklanjamo specijalizovanim aplikacijama kako bi se inkjet, laserski i folijski štampači, glave za etiketiranje, kao i svi ostali uređaji, prilagodili konkretnom proizvodnom procesu u prehrambenoj, elektronskoj, namenskoj, auto i drugim granama industrije.

Integraciju i razvoj vrši posebna služba za razvoj koja je formirana u okviru naše kompanije. Svi procesi istraživanja, razvoja i integracije se izvode u skladu sa najvišim propisanim standardima zaštite na radu, sa ciljem maksimalne efikasnosti proizvedene opreme i krajnjim ciljem idealnog uklapanja u proizvodni proces korisnika.

Oprema koju isporučujemo omogućava korisnicima ubrzanje proizvodnih procesa, podizanje kvaliteta proizvoda i ostvarenje ušteda uz maksimalnu iskorišćenost instalirane opreme.