Nalepnice

Proizvodnja nalepnica

Kako bismo upotpunili našu ponudu potrošnog materijala za različite tipove štampača namenjenih industrijskom obeležavanju, Trim je otpočeo proizvodnju blanko nalepnica namenjenih upotrebi na industrijskim štampačima nalepnica.

Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu i proizvodnim kapacitetima danas smo u mogućnosti da ponudimo veliki broj različitih dimenzija nalepnica za najrazličitije potrebe naših korisnika.

Jedna od osnovnih odlika naše poslovne prakse je isporuka nalepnica sa lagera po principu „just on time” (tačno na vreme).  Na ovaj način, Trim razvija partnerske odnose sa svojim komitentima i znatno unapređuje uobičajen odnos dobavljača sa kupcem.

Trim nudi nalepnice u rolni za sve vrste termal transfer i direkt termal štampača. Blanko nalepnice se izrađuju od najkvalitetnijih materijala – semi gloss, vellum, termo top, termo eco, polietilena, polipropilena, fluo. Veličine hilzni i pakovanja prilagođavaju se mogućnostima štampača i potrebama korisnika.

Pored papirnih nalepnica, u ponudi su i trake za štampanje ušivnih etiketa i etiketa za tekstilnu industriju od najlona, poliestera i satena.

Nalepnice za termal transfer štampače

Primenjuju se za obeležavanje transportnih pakovanja, obeležavanje paleta, deklaracije na jediničnim proizvodima, obeležavanje paleta, obeležavanje osnovnih sredstava, obeležavanje elektroopreme, svuda gde je potrebno obezbediti čitljivost u dužem vremenskom periodu.

Dostupne su u različitim veličinama i pogodne za sve konvencionalne termal transfer štampače.

Nalepnice za direkt termal štampače

Pogodne su za upotrebu na vagama za merenje mesa i mesnih prerađevina, voća i povrća u marketima, deklaracije na jediničnim pakovanjima, obeležavanje transportnih pakovanja, štampanje karti za bioskope i pozorišta.

Za štampu ovih nalepnica se ne koristi ribon traka. Bitna karakteristika ovih nalepnica je vremenski manja postojanost štampe u odnosu na nalepnicu štampanu ribon trakom zbog toga što ona bledi pod uticajem toplote i svetlosti.

Podeli stranu: