Videojet 1650 industrijski inkjet štampač visoke rezolucije

IDEALAN ZA APLIKACIJE MIKROŠTAMPANJA

Kontinualni inkjet štampač sa Code Assurance sistemom za aplikacije mikroštampe

Videojet 1650 HR štampač je osmišljen za aplikacije mikroštampe gde je čitljivost sa upotrebom standardnim štampačima upitna, a prostor za štampu ograničen. Dizajniran da obezbedi odličan kvalitet ispisa sa minimalnom visinom od 0.6 mm pri maksimalnoj brzini od 348m/min, Videojet 1650 HR ispunjava zahteve za što većim sadržajem poruke na što manjem prostoru. Ujedno, donosi unapređenu funkcionalnost kako bi pomogao u poboljšanju vašeg poslovanja.
Funkcije Code Assurance sistema omogućavaju da se izbegnu uobičajene greške u štampanju, pomažući operaterima da odštampaju zahtevanu poruku za odgovarajući proizvod kada je to potrebno. Ugrađene alatke za produktivnost procesa proizvodnje pokazuju detalje o raspoloživosti štampača i njegovoj operativnosti. Na taj način se omogućava pregled podataka kako bi se otkrili tehnički i operativni uzroci neplaniranog zastoja. Ovi podaci su predstavljeni na logičan način, te se osnovni uzrok zastoja lako identifikuje, a operaterima je pružena mogućnost da preduzmu korektivne mere u cilju povećanja produktivnosti.

Specifikacija Opis
Glava štampača 1 (dizna 40 mikrona)
Mastila Brzosušeća
Maksimalni broj redova štampe 3
Maksimalna brzina štampe(1) 348 m/min
Stepen zaštite IP65
Redovan servisni interval 14.000 radnih sati
Dužina creva 3m, opciono 6m
Broj uskladištenih poruka 250+ kompleksnih poruka
Smart Cartridge™ sistem dodavanja fluida Da
Plug and Play modularna glava Da
USB Da
Komunikacija Ethernet, RS232, RS485
Linearni i 2D barkodovi Da
Interna pumpa za vazduh / CleanFlow™ Da
Dodatni ulazno-izlazni priključci Da
Ekran 10.4-inčni  ekran osetljiv na dodir

Videojet 1650 HR nudi sve pogodnosti za mikroštampu, te pored unapređene dizne, poseduje sledeće napredne karakteristike:

  • Code Assurance kako bi se sprečile greške kodiranja;
  • unapređeni softver umanjuje i sprečava pogrešne unose operatera u procesu kodiranja i obeležavanja i redukuje zastoj;
  • unosi operatera su ograničeni na određene izbore kroz padajući meni, kalendarski ekran i unapred definisane formate, kako bi se osigurao ispravan unos.

Integrisane komponente za poboljšanje produktivnosti linije:

  • pregledan ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 264 mm (10.4 inča) pruža uvid u informacije nivou tečnosti u realnom vremenu, upozorenja za održavanje, pregled štampe i druge operativne informacije;
  • trenutni prikaz informacija o greškama pomaže u brzom vraćanju štampača u proizvodni proces;
  • detaljna pretraga podataka o radu štampača u dužem vremenskom periodu radi uvida u tehničko i operativno stanje uređaja, otkrivanja osnovnog uzroka zastoja i brzog vraćanja u pogon.

Podeli stranu: