I-ClassTM Mark III

I klasa (I-Class Mark II) je porodica industrijskih bar-kod štampača srednje klase koji su namenjeni za širok spektar industrijskog štampanja bar-kod aplikacija. Sa čuvenom reputacijom štampača visokog kvaliteta, I klasa (I-Class Mark II) ima konkurentnu cenu, pouzdana je i lako se integriše. Glava štampača Honeywell IntelliSEAQTM kombinuje naprednu termalnu kontrolu kako bi obezbedila sofisticiranu dijagnostiku. Takođe, ona ima SEAQ (Sekventno podešavanje energije za kvalitet) kako bi se poboljšao kvalitet štampe, ali i trajni premaz za bolju otpornost na habanje i duži život. Zamena rolni nalepnica i ribona, kao i pozivanje novog posla je smanjena što povećava radno vreme štampača. Korisnici takođe primećuju značajno smanjenje potrošnje struje. I klasa (I-Class Mark II) je idealan štampač za dostavu i prijem, za identifikaciju proizvoda, označavanje lekova i aplikacije za praćenje robe.

Svestrani i prilagodljivi I klasa (I-Class Mark II) štampači se mogu koristiti u širokom spektru industrijskih aplikacija sa nizom medijskih kompatibilnosti, podrškom za emulaciju i opcijama. I klasa (I-Class Mark II) nudi kompletan asortiman štampača sa modelima od 203, 300, 600-dpi i predstavlja izuzetnu vrednost u srednjoj klasi industrijskih štampača.

Štampač I-4212e I-4310 I-4606
Brzina štampe 304 mms 254 mms 152 mms
Rezolucija 203 dpi 300 dpi 600 dpi
Tehnologija štampe Termal transfer / direkt termal (štampa pomoću ribona ili bez ribona na termoosetljivom papiru)
Max. širina štampe 108 mm
Dužina štampe 6.35 mm – 2514.6mm
Prečnik rolne nalepnice 203.2 mm na hilzni od 76 mm
Širina nalepnice 25.4 mm – 118.1 mm
Širina ribona 25.4 mm – 114.3 mm
Dužina ribona Max. 600 m
Namotaj ribona IN/OUT
Dimenzije 322.6 mm x 320.5 mm x 472.4 mm
Težina 20.5 kg (bez nalepnica i ribona)
Radna temperatura 0°C – 40°C
Konstrukcija kućišta Metalna
Bar-kod Linear: Code 3 od 9, UPC-A, UPC-E, Interleaved 2 od 5, Industrial 2 od 5, Std 2 od 5, Code 11, Code 93, Code 128, EAN-8, EAN-13, HIBC, Codabar, Plessey, UPC 2 and 5 Digit Addendums, Postnet, UCC/EAN Code 128, Telepen, Planetcode, FIM, USPS-4 State
Kod 2D MaxiCode, PDF417, USD-8, Datamatrix, QR Code, Codeablock, Code 16k, Aztec, TLC 39, Micro PDF417, GS1 Databar
Komunikacija Serial RS232, Parallel Bi-Directional, USB 2.0
Opcije – Ethernet – Wired LAN 10/100
– Ethernet-Wired, W-LAN   802.11 a/b/g sa GPIO interfejs karticom
– Odlepljivač
– WPA2 sigurnosni protokol
– Interni namotač
– Sekač

Prilagodljivost – I klasa (I-Class Mark II) štampač se pozicionira kao industrijski štampač srednjeg nivoa između kompaktne M-Class Mark II ili PD serije i H-Class ili PX serije visokih performansi. I klasa (I-Class Mark II) je opremljena mnogim standardnim karakteristikama, kao što su brz procesor, velika memorija, širok izbor komunikacionih portova i IntelliSEAQTM.

Povećana produktivnost –  I klasa (I-Class Mark II) lako izlazi na kraj sa visokim štamparskim zahtevima, sa 20% bržim performansama u odnosu na najbližeg konkurenta u svojoj klasi. Sa procesorom od 400 MHz, kapacitet je najviši u klasi industrijskih štampača srednjeg nivoa. Njegov modularni dizajn olakšava dodavanje i/ili promenu opcija sa lakoćom, što olakšava nadogradnju i rekonfiguraciju za rast poslovanja.

Automatsko podešavanje optimalne temperature i brzine, kako biste dobili najbolji kvalitet štampe. Komunikacioni portovi uključuju serijski, paralelni, USB, LAN, 2 USB Host ports i SDIO, V-LAN i GPIO interfejs karticu. Grafički displej uključuje čitljiv LCD ekran sa 7 tastera i rezolucijom od 128 x 64, koji vam omogućavaju jednostavno podešavanje konfiguracije nalepnica. Izdržljiva konstrukcija i trajni aluminijumski okvir. lak pristup glavi štampača čini I-Class jednostavnim za održavanje, sa brzom zamenom glave štampača i valjka.
Proizvodnja Distribucija i logistika Zdravstvo Farmacija
Praćenje osnovnih sredstava Transport i pretovar Praćenje medicinskih uzoraka Identifikacija proizvoda
Obeležavanje gotove robe Sortiranje Obeležavanje medicinskih rezultata Obeležavanje lekova
Deklaracija Praćenje paleta Indetifikacija medicinskih proizvoda Praćenje transporta lekova

Podeli stranu: