Sa ponosom vam predstavljamo višenamenski industrijski inkjet štampač Videojet 1280, dizajniran da ispuni vaše zahteve i odgovori vašim potrebama za obeležavanjem proizvoda.

Industrijski inkjet štampač Videojet 1280

Videojet 1280 je jednostavan za rukovanje

Uz ekran osetljiv na dodir i novi intuitivni interfejs  potencijalne greške operatera su svedene na minimum, a samim tim i potreba za neplaniranim servisnim intervencijama. Štampač analizira svoje stanje i učinak, izveštava kada se zatraži, podseća i upozorava kad je neophodno, a na ekranu može prikazati i video zapise sa uputstvima za korišćenje i servis.

Videojet 1280 je jednostavan za održavanje

Štampač Videojet 1280 sadrži modularne delove koji omogućavaju preventivno servisiranje od strane samog korisnika. Po isteku servisnog intervala štampač nastavlja normalno da radi još 150 sati, što korisniku ostavlja dovoljno vremena da organizuje redovan servis i izbegne zastoje u proizvodnji.

Pouzdanost najviše klase

Zahvaljujući izuzetnom dizajnu glave za štampanje i sistema toka fluida, inkjet štampač Videojet 1280 obezbeđuje štampu visokog kvaliteta na svim podlogama. Lako i brzo pokretanje štampača obezbeđuje pouzdan rad čak i u najtežim radnim uslovima.

Za više detalja – Videojet 1280