Farmaceutska industrija zahteva stalnu inovativnost, preciznost i efikasnost uz zadovoljavanje najstrožih farmaceutskih standarda. Protab™ 300, revolucionarna rotaciona presa za tablete, postavlja nove standarde u farmaceutskom tabletiranju, kombinujući digitalno podržano podešavanje, automatsku kontrolu težine i inovativnu tehnologiju. Ova mašina za tabletiranje omogućava preciznost, efikasnost i održivost proizvodnje lekova, kroz smanjenje vremena postavljanja, optimizaciju iskorišćenja materijala i eliminisanje grešaka u procesu štampanja.

ACG Engineering je jedinstvena grupacija u svetu koja pruža potpuno integrisane proizvodne mašine i potrošne materijale farmaceutskim kompanijama širom sveta i dotiče gotovo svaki aspekt proizvodnog procesa. Preko 60 godina vrši kontinuirano ulaganje u nove tehnologije i inovativna rešenja za unapređenje procesa granulacije, kapsuliranja, tabletiranja i završnog pakovanja.

Protab™ 300 se ističe kao revolucionarna rotaciona presa za tablete namenjena ne samo istraživanju i razvoju, već i proizvodnji manjih i srednjih serija. Ova farmaceutska mašina za presovanje tableta donosi sveobuhvatne inovacije koje, ne samo da pojednostavljuju proces tabletiranja, već i postavljaju nove standarde u  preciznosti, kontroli težine i održivosti.

PAMETNO PODEŠAVANJE I BESPREKORNA KONTROLA

Digitalno podešavanje doziranja u koracima od po 10µ predstavlja osnovnu karakteristiku koja omogućava korisnicima izuzetnu preciznost i kontrolu nad procesom farmaceutske proizvodnje tableta. Ovaj sistem smanjuje vreme pripreme i podešavanja mašine za tabletiranje, pružajući istovremeno povećanu preciznost, ključnu za postizanje doslednih rezultata.

Servo-kontrolisana automatska provera težine predstavlja još jedan korak ka efikasnosti tabletirke. Dinamičko prilagođavanje procesa u realnom vremenu minimizira varijacije u težini tableta, obezbeđujući konstantan kvalitet proizvoda. Sa sistemom sortiranja pojedinačnih tableta, čak i pri maksimalnom kapacitetu, mašina za tabletiranje, Protab™ 300 podiže standarde u preciznosti i kontroli proizvodnje.

INOVACIJA ZA SMANJENJE TROŠKOVA

Tabletirka ostvaruje veći prinos i produktivnost pri čemu je količina neiskorišćenog granulata manja od 50g. Povećanje efikasnosti korišćenja materijala direktno utiče na smanjenje troškova proizvodnje, a istovremeno doprinosi održivosti farmaceutskih kompanija.

Tehnologija InstAmend, koja omogućava trenutno otkrivanje oštećenja dozirne igle, čini Protab™ 300 sigurnim i efikasnim izborom za neprekidnu proizvodnju visokokvalitetnih tableta. Ova inovacija kod mašine za tabletiranje eliminiše potrebu za manuelnim intervencijama, smanjujući rizik od grešaka i obezbeđujući stabilnost u proizvodnom procesu.

Front of tablet press for pharmaceutical industry that is mentioned in the text.

SISTEM ZA EKSTRAKCIJU PRAŠINE

Novi sistem za ekstrakciju prašine koji se odlikuje lakom montažom/demontažom i većom pokrivenošću doboša pojednostavljuje proces postavljanja mašine za tabletiranje. Dizajniran za efikasno čišćenje i održavanje, ovaj sistem omogućava bržu tranziciju između različitih serija proizvodnje. Farmaceutske kompanije sada mogu optimizovati vreme i resurse, čineći Protab™ 300 ključnim partnerom u održivoj proizvodnji.

Protab™ 300 predstavlja prekretnicu u farmaceutskoj industriji, stvarajući most između istraživanja i razvoja i proizvodnje manjih i srednjih serija. Sposobnost trenutnog otkrivanja i ispravke grešaka, zajedno sa efikasnim sistemom za ekstrakciju prašine, čini Protab™ 300 nezaobilaznim partnerom za farmaceutske kompanije.

Trim d.o.o. više od 30 godina pomaže kompanijama u pronalaženju pouzdanih tehničkih rešenja kreiranih prema specifičnom zahtevu klijenata u oblasti automatizacije proizvodnih procesa i industrijskog obeležavanja.

 

Izvor: Industrija