U proizvodnji i kontroli kvaliteta potrošnog materijala i rezervnih delova Videojet primenjuje striktne procedure u cilju najpouzdanijeg mogućeg rada printera i najboljeg izgleda ispisa. Svi rezervni delovi se proizvode po ISO standardima.

Videojet  proizvodi mastila za Videojet, Willett, Marsh i Wolke industrijske ink jet štampače, koristeći isključivo boje i pigmente visokog kvaliteta.

Više od 175 mastila za Videojet i Willett ink jet štampače za male karaktere. Širok spektar specijalizovanih i mastila opšte namene, uključujući i termohromatska, mastila za kontakt sa namirnicama kao i ona otporna na rastvarače.

Više od 100 mastila za Videojet, Marsh i Wolke ink jet štampače za velike karaktere. Mastila na bazi vode, alkohola i MEK u zavisnosti od zahteva aplikacije.

Proizvodnja Termal Transfer Ribona podrazumeva najnovije tehnologije u izradi kao standard, kako bi se produžio radni vek glava printera i smanjili zastoji.

Brzosušeća mastila visokih performansi za pisanje po proizvodima različitih oblika i materijala - boca, kesa, kutija, cev, kabl, crevo...

 

 

Brzosušeća mastila visokih performansi za pisanje po primarnim pakovanjima, transportnim kutijama, džakovima...