xs1-dinamicka-vaga.pdf (0.5MB)

Specijalno je razvijena za linije sa velikim kapacitetima gde se zahteva izuzetna tačnost pri velikim brzinama u kontroli malih, lakih proizvoda. Izuzetna preciznost, ultra laki transportni sistem, 15 inča touch screen, 200 memorijskih mesta i veliki izbor opcija čine ovu vagu idealnim izborom za aplikacije gde se zahteva izuzetna tačnost.

XS1 dinamička kontrolna vaga je podesna za dinamičko merenje proizvoda do 200g, sa tačnošću merenja od ± 0.015 g i maksimalnim protokom do 600 kom/min.

Dokazani industrijski modularni dizajn, može da se unapredi korišćenjem široke lepeze softverskih opcija i dodatnog pribora. Ovo vam omogućava da skrojite vašu vagu prema vašim potrebama.

Mogućnost podešavanja visine, reverzibilnog pravca trasnporta i opcionalna mogućnost mobilnog postolja omogućavaju mu brzo prilagođavanje promenama u vašem proizvodnom procesu tokom njegovog dugog servisnog veka.

Sa softverom za automasko podešavanje, 15″ touch screen-om, velikim izborom operativnih jezika vašem osoblju biće potreban samo kraći trening a istovremeno omogućava brzu izmenu proizvoda, greške operatera svodi na minimum kao i vreme zastoja.

 

Specifikacija – XS1

Tačnost Od ± 0.015 g
Merni opseg Do 200 g
Kapacitet Max 600 kom/min

 

Karakteristike i prednosti

EMFR merna ćelija Electronic Force Restoration EMFR tehnologija obezbeđuje tačnost tokom dugog vremenskog perioda i minimizira greške u merenju prouzrokovane promenom temperature ili vlažnosti. Smanjuje nepotrebne troškove, obezbeđuje da proizvodi sa nedovoljnom težinom napuste fabriku, čuva vaš brend i novac.
Veliki izbor portova za konekciju Svi proizvodni podaci i statističke informacije mogu biti dostupni u realnom vremenu u okviru vaše lokalne mreže. Menadžeri proizvodnje i kvaliteta mogu pristupiti i pregledati sve relevantne podatke sa svog radnog mesta. Omogućava brzu reakciju na eventualne probleme, olakšava preventiven mere čime smanjuje vreme zastoja.
U skladu sa zahtevima fermaceutske industrije Dinamička vaga se može odmah integrisati u proizvodnu liniju gde se zahteva da merni proces bude u skladu sa farmaceutskim zahtevima (URS) kao npr. CFR part 11, potpunu sledljivost, revizorski trag i validacionu dokumentaciju.
Bezbedan pristup Zaštita kritičnih funkcija menija putem pristupnih lozinki u više nivoa i sistema profila korisnika.
SQC/SPC kompatibilnost softvera Omogućava instalaciju širokog opsega softverskih paketa za potpunu kontrolu proizvodnje, daljinskog pristupa i optimizacije linije kao što su FreeWeigh Net i CW-ReAct II.