METTLER TOLEDO SAFELINE L Serije i HDS cevni (pipeline) metal detektori su dizajnirani  za instalaciju u proizvodnim linijama gde postoji potreba za inspekciju tečnih, pastoznih ili želatiranih proizvoda tokom njihovog transporta kroz cevi.

L serija pipeline detektora se koristi za kontrolisanje različitih vrsta proizvoda  u kojima može otkriti sve moguće metalne kontaminante uklučujući feritne, neferitne i metale od nerđajućeg čelika.

HDS pipeline sistemi dizajnirani su specijalno za mesnu industriju za inspekciju svih mesnih prerađevina. Mogu se u potpunosti integrisati u postojeće linije između punilice i klipserice.

HDS cevni metal detektori

METTLER TOLEDO SAFELINE HDS pipeline metal detektori su namenjeni pre svega za upotrebu u mesnoj industriji u proizvodnji svih vrsta kobasica i salama.

Ovaj robusni, kompaktni i pokretni sistem je dizajniran za laku ugradnju sa punilicama najvećih svetskih proizvođača. Laka integracija sa ostalom opremom u proizvodnom procesu je osnovni zahtev koji treba ispuniti u mesnoj industiji.

HDS pipeline sistemi obezbeđuju laku ugradnju obezbeđujući pritom vrhunsku osetljivost i stabilnost, bez konkurencije u najzahtevnijoj proizvodnoj sredini.

Široki opseg dodatne opreme kao što je nemetalna protočna cev, sistemi za odbacivanje (zakretni ventili), ili dodatak ruka za uvrtanje za izradu viršli obezbeđuju potpunu integraciju u proizvodnu liniju.

L serija Profile cevni metal detektori

METTLER TOLEDO SAFELINE L Serija pipeline metal detektora su namenjeni pre svega za prehrambenu industriju. Ovaj robusni, kompaktni sistem za detekciju metala je podesan za inspekciju svih tečnih, pastoznih i želatiranih proizvoda na prisustvo svih vrsta metala.

L serija metal detektora je dizajnirana tako da obezbeđuje detekciju svih vrsta metala uključujući feritne, neferitne i metale od nerđajućeg čelika sa osetljivošću koja nema konkurenciju. Koristeći jedinstvenu SAFELINE ZMFZ tehnologiju L serija pipeline metal detektora zahteva najmanju dužinu protočne cevi, smanjujući tim efekat pojave masnoća po obodima, kao i laku integraciju u novim ili postojećim linijama sa ograničenim umetnim prostorom.